Kiezen voor badkamerkasten en wastafels op maat zorgt ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal gebruikt kan worden. Ik geef je graag advies voor een smaakvolle combinatie van materialen en kleuren.

Badkamers op maat

Is jouw badkamer heel compact of wens je een tijdloze blikvanger? Kies dan voor een badruimte met duurzame badkamermeubels in uw favoriete materiaal en stijl. Een mooi gespreide en doordachte opstelling van jouw meubels zorgt ervoor dat jouw badkamer een ruimere en stijlvolle uitstraling krijgt. Ik lever steeds badkamermeubels in duurzaam, kwaliteitsvol hout met een aangepaste bescherming  voor vochtige ruimtes.

Waarom BDS-INTERIEUR?

  • Ik lever 100% vakmanschap
  • Ik garandeer u een hoge afwerkingsgraad
  • Slechts één aanspreekpunt
  • Persoonlijke begeleiding doorheen het ganse project

Bezorg me uw plannen en ideeën voor een correcte raming van uw project. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een prijsofferte.