Inbouwkasten ogen mooi, zijn praktisch en ruimtebesparend! BDS-INTERIEUR maakt inbouwkasten volledig op maat. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.

Kasten op maat

Een kast in de inkom, de slaapkamer of een strak tv meubel in de living zijn tijdloze blikvangers. Een kast volledig op maat zorgt ervoor dat je kan kiezen uit diverse materialen, deuren, indelingen en mogelijkheden. Je hebt een ruime keuze uit kwaliteitsvolle houtsoorten en we zoeken samen naar praktische oplossingen voor kleine of smalle ruimtes, kamers onder een hellend dak of zolderruimtes. 

Welk type maatkast je ook kiest, je krijgt een perfect afgewerkte inbouw met maximale opbergruimte in duurzame materialen. Neem gerust contact met mij op, ik neem graag de mogelijkheden met je door.

Waarom BDS-INTERIEUR?

  • Ik lever 100% vakmanschap
  • Ik garandeer u een hoge afwerkingsgraad
  • Slechts één aanspreekpunt
  • Persoonlijke begeleiding doorheen het ganse project

Bezorg me uw plannen en ideeën voor een correcte raming van uw project. Kies je voor kwaliteit en maatwerk om zelf te plaatsen? Ik maak met plezier uw maatmeubilair die je nadien zelf kan afhalen of geleverd krijgt. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een prijsofferte.