Ik neem graag uw volledige nieuwbouwkeuken of renovatie in eigen handen, van ontwerp tot realisatie. Zo heeft u steeds één duidelijk aanspreekpunt voor al uw vragen.

Keukens op maat

Met een keuken op maat beschik je over een leefkeuken die optimaal benut kan worden. We creëren samen een ruimte met een indeling volgens jouw wensen en levenswijze. Daarbij hou ik rekening met een uiterst praktische inrichting met maximale opbergmogelijkheden.

Je hebt de volledige vrijheid in de keuze van materiaal, kleur en afwerking. Vertrouw op mijn totaalservice, inclusief werkbladen in prachtige natuursteen, laminaat of corian. We lossen samen het probleem van verloren hoeken en beperkingen van de ruimte op en creëren keukenkasten afgestemd op uw ruimte.

Waarom BDS-INTERIEUR?

  • Ik lever 100% vakmanschap
  • Ik garandeer u een hoge afwerkingsgraad
  • Slechts één aanspreekpunt
  • Persoonlijke begeleiding doorheen het ganse project

Bezorg me uw plannen en ideeën voor een correcte raming van uw project. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een prijsofferte.