Sinds 2007 staat BDS-INTERIEUR reeds garant voor een vlotte service en persoonlijke aanpak bij de plaatsing en afwerking van al jouw binnen- en buitenschrijnwerk. In 2011 ging ik met BDS-INTERIEUR een stapje verder om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Met een eigen atelier en productie is BDS-INTERIEUR volledig afgestemd op al jouw interieurvragen. Ik lever maatwerk voor het interieur en exterieur van woonhuizen, appartementen, kantoren en winkels.

Heb je een kleine opdracht of een groot renovatie project? Ik installeer schrijnwerk zowel in nieuwbouw als renovatie. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook een vakkundige plaatsing van uw deuren, trappen, ramen en parket, evenals alle binnen- en buitenschrijnwerk. Tijdens de uitvoering van jouw project kan je een professionele werkwijze verwachten en beschik je steeds over één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Maatwerk pakket levering

Bezorg me uw plannen en ideeën voor een correcte raming van uw project. Kies je voor kwaliteit en maatwerk om zelf te plaatsen? Ik maak met plezier uw maatmeubilair die je nadien zelf kan afhalen of geleverd krijgt. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een prijsofferte.