Volledig op maat ontwerp en maak ik uw meubels. Wens je eerder een robuust stuk of ga je liever voor een design element? Ik maak uw meubel perfect zoals u het wilt.

Meubels op maat

De combinatie van machinaal werk en ambachtelijk handwerk zorgt voor een tijdloos meubelstuk. Elk meubelstuk wordt volledig in eigen atelier gerealiseerd. Zo beschik je over een uniek meubel, aangepast aan jouw interieur. Uiteraard geef ik je ook altijd graag vrijblijvend mijn interieuradvies.

Ik maak op maat:

  • Eettafels, tuintafels, salontafels, …
  • Dressoir kasten, tv meubilair, hangkasten,…
  • Sokkels en consoles

Bezorg me uw plannen en ideeën voor een correcte raming van uw project. Afhaling, geleverd of toch een professionele plaatsing nodig, wij bieden de gepaste service. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een prijsofferte.