Aanbod

Interesse in schrijnwerk op maat?

Wie interesse in schrijnwerk op maat heeft, kan daarvoor bij BDS-INTERIEUR aankloppen. Wij vervaardigen vooral schrijnwerk in het kader van renovaties, al gaan we nieuwbouwprojecten evenmin uit de weg. Op deze pagina geven we kort wat uitleg over ons schrijnwerk. Mocht u nog bijkomende inlichtingen wensen, kan u ons vrijblijvend aanspreken.

Slaapkamers & dressings

Keukens

Badkamers

Woonkamers

Bureaus

Trappen

Binnendeuren

Andere

Slaapkamers & dressings

Een kast in uw inkomhal, slaapkamer of bureau? Onze inbouwkasten zijn een samenspel van functionaliteit en esthetiek. De houtsoort, de indeling en de afmetingen bepaalt u volledig zelf. Ons meubelbeslag en onze scharnieren halen we bij Blum, Hettich en andere gerenommeerde merken.

U mag er zeker van zijn dat uw kast een maximale opbergruimte en een hoge afwerkingsgraad zal hebben. Wij denken dan ook in elke situatie met u mee, zelfs als uw kast in een kleine of smalle ruimte moet komen of onder een hellend dak geplaatst moet worden.

Keukens

Ons team helpt u graag als u een keuken van nul wil laten inrichten of uw huidige wil laten opfrissen. Bij de indeling houden we rekening met uw persoonlijke smaak en gebruiksgemak. Maximale opbergmogelijkheden zijn steeds het streefdoel. Verloren hoeken en beperkte ruimtes worden zo verleden tijd.

Wij bieden u een ware totaalservice, van ontwerp tot afwerking. Voor de plaatmaterialen en kleuren is er een ruime waaier aan merken. Voor de lades, het meubelbeslag en de scharnieren kiezen we steeds voor de degelijkheid van Blum en Hettich.

Voor het werkblad kan u dan weer gaan voor natuursteen, composiet, keramiek, laminaat, inox of solid surface zoals Corian®. Om het geheel af te maken, integreren we passende keukentoestellen van uw gewenste merk. Alle gangbare merken zijn bij ons verkrijgbaar.

Badkamers

Net zoals we keukens inrichten, doen we dat bij badkamers met dezelfde precisie. U hoeft ons slechts een aanzet te geven en wij komen met originele voorstellen op de proppen. Wij buigen ons over alle denkbare elementen, waaronder het badkamermeubilair, spiegels en de verlichting. Eigen aan onze werkwijze is dat we duurzame en waterbestendige materialen inzetten.

Woonkamers

Kasten op maat in woonkamers zijn een kolfje naar onze hand. Qua materialen, kleuren en indeling is er een enorme keuzevrijheid. Aan de hand van uw input maken wij een maatkast die een echte blikvanger in uw interieur wordt.

Bureaus

In alle comfort kunnen werken of studeren? Dat wordt mogelijk aan een bureau op maat van BDS-INTERIEUR. Vooraf zitten we met u samen om de afmetingen, de houtsoort en de kleur vast te leggen. Als finale toets kan u lades of verlichting aan uw bureau laten toevoegen.

Trappen

Voor trappen bent u evengoed aan het juiste adres bij ons. Wij adviseren u uitvoerig over de bestaande houtsoorten, waarbij we de stijl van uw interieur in het achterhoofd houden.

Binnendeuren

Gaat u voor een schilderdeur, een fineerdeur of een gelakte deur? Op basis van uw interieur raden wij u een geschikt model aan. Voor de omlijsting kan u de traditionele weg inslaan of voor een blokkader opteren. Ook deuren zonder zichtbaar kader behoren tot de mogelijkheden. Tot slot kan u bij ons terecht voor glazen deuren, pivoterende deuren en schuifdeuren.

Andere

Een kast voor een geluidsinstallatie, een tafel of een dressoir met een bijzondere vorm? Noem ons een idee voor uw schrijnwerk en wij verwezenlijken het. Welke kleur, houtsoort of afwerking ook uw voorkeur wegdraagt, van ons mag u maatwerk van het hoogste niveau verwachten.

Schrijnwerk op maat voor uw interieur laten ontwerpen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Waarom voor BDS-INTERIEUR kiezen?